Trygghetsavtale

Les mer om hvordan forsikringen vår fungerer

Hva er Trygghetsavtale?

Vår Trygghetsavtale fohjemmeelektronikk og hvitevarer gir en omfattende beskyttelse mot skader som følge av uhell. Du er til og med beskyttet mot funksjonsfeil som ikke dekkes av garanti eller din reklamasjonsrett. Trygghetsavtalen tegnes direkte i butikk eller nettbutiksamtidig som du kjøper ditt produkt. Trygghetsavtalen fungerer som en kompletterende beskyttelse til den du har gjennom garanti/reklamasjon oginnboforsikring 

Hverken reklamasjonsretten eller garantien kompenserer deg for skadesom følge av uhellshendelserlynnedslag, fall- eller væskeskader.  

det gjør derimot Trygghetsavtalen. 

Trygghetsavtalen tegnes for 6 mnd. opptil 3 år eller som en løpende avtale med månedsvis betaling (for visse produktgrupper).  For hvitevarer og TV tilbyr vi beskyttelse opp til 5 år.  

Trygghetsavtalen omfatter også tap av produkt vetyveri etter uberettiget adgang i ditt hjem, feriebolig eller privat kontor  Tap omfattes ikke av garanti og din reklamasjonsrett.  

Innboforsikringer gir bare erstatning etter skader som følge av uhell om du har ekstra risikotillegg. Dessuten må du i de fleste tilfeller betale egenandel (ofte 1500-2000 kr). Nåerstatning fra innboforsikring skal utregnes tar man ofte høyde for et aldersfradrag (forminskning av verdi) om produktet er 1 år eller mer. Med Trygghetsavtale betaler du ikkegenandel for noen annet produkt enn mobiler og du vil aldri bli belastet med et aldersfradrag. Visste du at nåinnboforsikringen erstatter en skadet Laptop/PC drar man av og til fra så mye som 50% av verdien efter år 1?  

Hva får du frainnboforsikringen om du din PC blir utsatt for væskeskade? 

Erstatning fra innboforsikring krever ofte at du har et risikotillegg som dekker uhell. 
Eksempelvis Innkpspris 18 måneder tidligere: 12 000 kr  
Pris fotilsvarende PC idag: 8 000 kr 
Aldersfradrag, 50%: 4 000 kr 
Egenandel: 1 500 kr 
Din erstatning: 2 500 kr