Fordeler med Trygghetsavtale

Beskyttelse som ikke omfattes av reklamasjonsretten
Trygghetsavtale dekker uhell som ikke omfattes av reklamasjonsretten. Du kan for eksempel få produktet reparert eller byttet ved følgende skader:
- Du støter inn i din plasma-tv, slik at den faller i gulvet og går i stykker.
- Noen søler et glass cola over datamaskinen og den slutter å virke.
- Du mister mobilen i bakken slik at den går i stykker.

Enkel hjelp
Alle kan bli rammet av uhell og miste noe i gulvet. Med Trygghetsavtale får du profesjonell hjelp når ulykken er ute. Snart har du produktet ditt hjemme igjen, helt og fungerende.

Nytt likeverdig produkt dersom det skadede ikke kan repareres
I utgangspunktet forsøker vi alltid å reparere produktet ditt. Dersom det ikke går å reparere produktet, eller dersom du blir rammet av tyveri ved innbrudd i ditt hjem, fritidshus eller kontor, så erstatter vi deg med et likeverdig produkt. Om det ikke er mulig å få tak i et likeverdig produkt får du et nytt med likeverdige spesifikasjoner.

Ingen nedskriving av verdi på grunn av produktets alder
Med Trygghetsavtale spiller det ingen rolle om produktet ditt er gammelt og slitt når ulykken skjer. Vanlige innbo- og reiseforsikringer minsker derimot ofte den erstatningen du får hvis produktet er mer enn ett år.

Hjemmeservice ved reparasjon
Bor du innenfor 50 km fra et verksted tilbyr vi hjemmeservice på større hvitevarer, tv-apparater (>32 tommer) og andre produkter som veier mer enn 20 kg.

Forsikringen gjelder i hele verden
Det spiller ingen rolle om ulykken skjer hjemme, på ferien din eller på en forretningsreise – Trygghetsavtale gjelder i hele verden (Gjelder ikke tyveri).

Dekkes skaden av noen av dine andre forsikringer betaler Trygghetsavtalen egenandelen
Egenandelen på hjemforsikringen er høy (ofte 2 000-4 000 kr). Dersom skaden også dekkes av din innbo- eller reiseforsikring kan du melde skaden til forsikringsselskapet ditt. I så fall går Trygghetsavtalen inn og betaler egenandelen opptil den prisen du har kjøpt produktet for. (Gjelder kun for Trygghetsavtale tegnet før 1 mai 2012)

Ingen egenandel
På de fleste produkter er det ingen egenandel, unntatt for mobiltelefoner.
Egenandelen for service av iPhone er 499 kr, for andre mobiltelefoner er egenandelen 349 kr.